Menu Catering świąteczny

Wielkanoc

MENU Wielkanoc

OPIS

  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • z jajkiem, łososiem wędzonym, pastą z pstrąga z czerwoną cebulą i ogórkiem kiszonym, camembert z suszonymi pomidorami – 20 szt.

    + -
  • + -
  • + -
  • biała kiełbasa, pasztet z grzybami i suszoną śliwką, tradycyjna polska szynka

    + -
  • schab pieczony ze śliwką, filet indyczy z morelą, polędwiczka z żurawiną, rolada z indyka z pieczarkami

    + -
  • dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki

    + -
  • sałata lodowa, rukola, wędzony łosoś, krewetki, awokado, dressing koperkowo-cytrynowy

    + -
  • rukola, sałata lodowa, suszone pomidory, kulki mozzarelli

    + -
  • sałata lodowa, krewetki, tuńczyk, groszek, pomidorki cherry, oliwki, sałata rosso

    + -
  • + -
  • młode ziemniaki, cebula dymka, pomidory) z jajkami, kiełkami rzodkiewki i oliwą z oliwek

    + -
  • mix sałat, lazur, ciemne winogrona, orzechy włoskie

    + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -
  • + -