Menu Catering na imprezy okolicznościowe
MENU Zestaw drugi
PRODUKT SPECJALNY
DOSTĘPNOŚĆ
OPIS

Zasady rezerwacji:
Rezerwacji terminu dokonujemy jedynie na podstawie wpłaty zadatku w wys. 30% wartości zamówienia. Pozostałą kwotę należy uregulować najpóźniej przy dostawie w dniu realizacji zamówienia (gotówką lub kartą).
Potwierdzenie liczby osób i menu powinno nastąpić najpóźniej na 7 dni przed datą imprezy. Po tym terminie zastrzegamy sobie prawo odmowy dokonywania zmian w zamówieniu. 

Kwestie techniczne: 
Dostawę sprzętu cateringowego organizujemy po uzgodnieniu z Zamawiającym (najczęściej dzień przed imprezą). 
Posiłki przywozimy w jednej turze: obiad jest przywożony gorący w specjalnych termoboksach i zbiorczych pojemnikach - gotowy do konsumpcji po wyłożeniu na półmiski. Przekąski zimne, sałatki, desery są przygotowane na paterach/półmiskach, gotowe do wystawienia na stoły. Naczynia i sprzęt odbieramy w ustalonym terminie, najczęściej po weekendzie. 

Listę alergenów znajdziesz w głównych opisach poszczególnych produktów.

 

catering na chrzciny Łódź menu


catering na chrzciny Stryków menu


catering na chrzciny Aleksandrów Łódzki menu


catering na chrzciny Pabianice menu


catering na chrzciny Zgierz menu


catering na chrzciny Konstantynów Łódzki menu


catering na chrzciny Nowosolna menu


catering na chrzciny Grotniki menu


catering na chrzciny Rzgów menu


catering na chrzciny Rąbień menu

Tarcza antykryzysowa PFR