Menu Catering na imprezy okolicznościowe
MENU Zestaw trzeci
PRODUKT SPECJALNY
DOSTĘPNOŚĆ
OPIS

Zasady rezerwacji:
Rezerwacji terminu dokonujemy jedynie na podstawie wpłaty zadatku w wys. 30% wartości zamówienia. Pozostałą kwotę należy uregulować najpóźniej przy dostawie w dniu realizacji zamówienia (gotówką lub kartą).
Potwierdzenie liczby osób i menu powinno nastąpić najpóźniej na 7 dni przed datą imprezy. Po tym terminie zastrzegamy sobie prawo odmowy dokonywania zmian w zamówieniu. 

Kwestie techniczne: 
Dostawę sprzętu cateringowego organizujemy po uzgodnieniu z Zamawiającym (najczęściej dzień przed imprezą). 
Posiłki przywozimy w jednej turze: obiad jest przywożony gorący w specjalnych termoboksach i zbiorczych pojemnikach - gotowy do konsumpcji po wyłożeniu na półmiski. Przekąski zimne, sałatki, desery są przygotowane na paterach/półmiskach, gotowe do wystawienia na stoły. Naczynia i sprzęt odbieramy w ustalonym terminie, najczęściej po weekendzie.

Listę alergenów znajdziesz w głównych opisach poszczególnych produktów. 

 

catering na komunie Łódź menu


catering na komunie Aleksandrów Łódzki menu


catering na komunie Stryków menu


catering na komunię Konstatynów Łódzki menu


catering na komunie Zgierz menu


catering na komunie Pabianice menu


catering na komunie Rzgów menu


catering na komunie Rąbień menu


catering na komunie Nowosolna menu


catering na komunie Żabiczki menu

Tarcza antykryzysowa PFR