Menu Catering na imprezy okolicznościowe
MENU Zestaw pierwszy
PRODUKT SPECJALNY
DOSTĘPNOŚĆ
OPIS

Zasady rezerwacji:
Rezerwacji terminu dokonujemy jedynie na podstawie wpłaty zadatku w wys. 30% wartości zamówienia. Pozostałą kwotę należy uregulować najpóźniej przy dostawie w dniu realizacji zamówienia (gotówką lub kartą).
Potwierdzenie liczby osób i menu powinno nastąpić najpóźniej na 7 dni przed datą imprezy. Po tym terminie zastrzegamy sobie prawo odmowy dokonywania zmian w zamówieniu. 

Kwestie techniczne: 
Dostawę sprzętu cateringowego organizujemy po uzgodnieniu z Zamawiającym (najczęściej dzień przed imprezą). 
Posiłki przywozimy w jednej turze: obiad jest przywożony gorący w specjalnych termoboksach i zbiorczych pojemnikach - gotowy do konsumpcji po wyłożeniu na półmiski. Przekąski zimne, sałatki, desery są przygotowane na paterach/półmiskach, gotowe do wystawienia na stoły. Naczynia i sprzęt odbieramy w ustalonym terminie, najczęściej po weekendzie. 

Listę alergenów znajdziesz w głównych opisach poszczególnych produktów.

 

 

catering na imprezy okolicznościowe Łódź menu


catering na imprezy okolicznościowe Zgierz menu


catering na imprezy okolicznościowe Pabianice menu


catering na imprezy okolicznościowe Aleksandrów Łódzki menu


catering na imprezy okolicznościowe Konstantynów Łódzki menu


catering na imprezy okolicznościowe Rąbień menu


catering na imprezy okolicznościowe Nowosolna menu


catering na imprezy okolicznościowe Stryków menu


catering na imprezy okolicznościowe Rzgów menu


catering na imprezy okolicznościowe Żabiczki menu

Tarcza antykryzysowa PFR