Zasady rezerwacji:
Rezerwacji terminu dokonujemy jedynie na podstawie wpłaty zadatku w wys. 30% wartości zamówienia. Pozostałą kwotę należy uregulować najpóźniej przy dostawie w dniu realizacji zamówienia (gotówką lub kartą).
Potwierdzenie liczby osób i menu powinno nastąpić najpóźniej na 7 dni przed datą imprezy. Po tym terminie zastrzegamy sobie prawo odmowy dokonywania zmian w zamówieniu.
Kwestie techniczne:
Dostawę sprzętu cateringowego organizujemy po uzgodnieniu z Zamawiającym (najczęściej dzień przed imprezą).
Posiłki przywozimy w jednej turze: obiad jest przywożony gorący w specjalnych termoboksach i zbiorczych pojemnikach - gotowy do konsumpcji po wyłożeniu na półmiski. Przekąski zimne, sałatki, desery są przygotowane na paterach/półmiskach, gotowe do wystawienia na stoły. Naczynia i sprzęt odbieramy w ustalonym terminie, najczęściej po weekendzie.
Listę alergenów znajdziesz w głównych opisach poszczególnych produktów.